Mobil | Tarsus Ekspres

Güven veren ses 35 yaşında

35.yaşına giren Tarsus Ekspres Gazetesi mutlu gününü bugün kendi tesislerinde okuyucularıyla buluşarak kutlayacak.

Her türlü ekonomik  güçlüğe rağmen yanlışa karşı doğruyu savunarak bugünlere gelen ve  35.yaşına giren Tarsus Ekspres Gazetesi mutlu gününü bugün kendi tesislerinde okuyucularıyla buluşarak kutlayacak.

Gazetemizin kurucu sahibi ve tüm çalışanları ilk günkü gibi heyecan, coşku ve kararlılığını devam ettirirken, Tarsus Ekspres, her yıl olduğu gibi bugün yine tüm okur, kişi, kurum ve kuruluşlarının başkan, yönetici ve temsilcileriyle kendi tesislerinde birlik ve beraberlik içinde olacak.

Değerli okuyucularımız, bu gazete sizin.Gelin yaş günümüzü hep birlikte kutlayalım.Kamu kurum ve kuruluşlarının yönetici ve çalışanları, siyasi partilerimizin başkan,yönetici ve gönüllüleri,sivil toplum kuruluşlarının yönetici,yönetim kurulu üyesi ve üyeleri, aynı şehri ve aynı kaderi paylaştığımız kıymetli meslektaşlarımız, 7’den 77’ye tüm halkımız hep birlikte gazetemiz tesislerimizde  dün olduğu bugünde el elele gönül gönüle olacağız.

 

Sabahtan başlayacak, akşama kadar sürecek olan kutlamaları, ziyaretleri kabul ederek geleceğe güven, huzur ve mutluluk içinde bakarak tarafsız yayıncılıkta emin adımlarla daha çağdaş ve teknolojik yayıncılığa doğru koşacak.

Bu nedenle bugünden itibaren Tarsus Ekspres gazetesi kadrosu tüm okurlarını doğum gününe beklerken teşekkürü bir borç biliyor.

 

 

 

 

 

Copyright © 1980 | tarsusekspres.com.tr
Tüm Hakları Saklıdır.