Mobil | Tarsus Ekspres

Rotary Kulübü Medical Park yöneticisini ağırladı

Tarsus Rotary Kulübü, haftalık toplantılarında bu kez Medical Park Tarsus Hastanesi Genel Müdürü Ahmet Egin ile bir araya geldi.

Tarsus Rotary Kulübü, haftalık toplantılarında bu kez Medical Park Tarsus Hastanesi Genel Müdürü Ahmet Egin ile bir araya geldi.

Medical Park Tarsus Hastanesi Genel Müdürü Ahmet Egin, Tarsus Rotary Kulübü’nün konuğu oldu. Toplantıda çalışmaları ve önümüzdeki dönem projeleri hakkında bilgi veren Kulüp Başkanı Şirin Yılmaz, sosyal sorumluluk kapsamındaki projelerine devam edeceklerini belirterek, ‘’Bu süreçte gerek kamu gerek yerel yöneticiler ve gerekse sivil toplum kuruluşları ve kentin önemli kurumlarıyla işbirliği yapmaya devam edeceğiz. Sağlık alanında da geçmiş dönemde köylerde birtakım çalışmalar yaptık ve bu süreçte Medical Park Hastanesi yöneticilerinden destek aldık. Umuyoruz ki yeni dönemde bu işbirliği daha üst seviyelere ulaşır.’’ dedi.

Tarsus Rotary Kulübü’nün davetlisi olarak toplantıya katılan Medical Park Tarsus Hastanesi Genel Müdürü Ahmet Egin ise kulüp yönetim kurulu üyelerine sektördeki bilgi birikimi ve deneyimlerini paylaştı. Türkiye’nin sağlık sektöründeki yerini anlatan Genel Müdür Egin, ‘’ Ülkemiz bugün sağlık konusunda dünya standartlarını yakaladıysa, sağlık turizmi gelişmiş ve gelişmiş batı ülkelerinden hastaların tedavi için tercih ettiği ülkeler arasında yer almaya başlamışsa, bunda özel sağlık kuruluşlarının payı çok büyük. Biz de grup olarak sağlık sektöründe özel bir yerde bulunuyoruz. Medical Park Grubu olarak 16 bin kişiyi istihdam etmekteyiz. Bu sayıyla, en fazla istihdam sağlayan 25’inci kuruluşuz. Önümüzdeki 3 yıl içinde çalışan sayımızı 25 bine çıkarmayı planlıyoruz. Türkiye’deki en büyük 2 sağlık grubundan biriyiz. Şu anda 29 hastanemizle Türkiye’nin dört bir yanında il ve ilçelerde hizmet veriyoruz. Tarsus hastanemiz için bilgi vermek gerekirse, sürekli büyüyen ve akademik unvan sahibi hekimlerle daha da güçlenen kadromuz ve Onkoloji başta olmak üzere yeni açılan bölümlerimizle hizmet alanımızı kesintisiz olarak genişletiyoruz. Tarsus başta olmak üzere bölgede en kaliteli sağlık hizmeti sunma amacıyla yürüttüğümüz faaliyetlerimiz kapsamında, teknoloji ve insan kaynağı yatırımlarına ara vermeden devam ediyoruz.’’ diye konuştu. 

İnteraktif bir şekilde geçen toplantı soru-cevap bölümünün ardından tamamlandı.

 

 

 

 

Copyright © 1980 | tarsusekspres.com.tr
Tüm Hakları Saklıdır.