Mobil | Tarsus Ekspres

Tarsus Bakkallar ve Bayiler Odası

Tarsus Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Erdoğan Yalçın ve yönetim kurulu yeni hizmet binasına kavuşan Tarsus Sosyal Güvenlik merkezi müdürü Süleyman Bilim'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

 

Tarsus  Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Erdoğan Yalçın ve yönetim kurulu  yeni hizmet binasına kavuşan Tarsus Sosyal Güvenlik merkezi  müdürü Süleyman Bilim’e “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundular.

 

Odan yapılan yazılı açıklamaya göre SGK Müdürü Süleyman Bilim ve Bağ-Kur sorumlusu Ali Esirgemez tarafından ilgi ile karşılanan Başkan Erdoğan Yalçın ve yönetim kurulu arkadaşları, binada incelemede bulundular.

 

Oda Başkanı Erdoğan Yalçın, Medical Park Hastanesi’nin hemen yanında inşa edilen ve geçtiğimiz günlerde faaliyete giren SGK yeni hizmet binasının, Tarsus’a yakışan, modern bir bina olduğunu, bundan da büyük mutluluk duyduklarını söyledi.

 

SGK hizmetlerinden oldukça memnun olduklarını kaydeden Başkan Erdoğan Yalçın, “Bizler, esnaflar olarak SGK ve bünyesinde bulunan Bağ-Kur hizmetlerinden oldukça memnunuz” şeklinde konuştu.

 

Başkan Yalçın, “Modern şekilde inşa edilen ve faaliyete giren yeni binada hizmet kalitesinin daha da artacağından şüphemiz yok. Tarsus’ta bulunan binlerce esnafımızla yakından ilgilenen sayın Bağ-Kur Sorumlumuz Ali Esirgemez’e, geldiği günden bu yana kalitenin üst seviyeye çıkması adına çaba sarf eden sayın Müdürümüz Süleyman Bilim’e ve en önemlisi de Kalkınma Bakanımız sayın Lütfi Elvan’a ve diğer yetkililere, böyle bir binayı kentimize kazandırdıkları için çok çok teşekkür ediyoruz. Tarsus, birçok vilayetten büyük bir ilçe. Bu noktada, SGK hizmet binası gibi yeni kaliteli hizmetlerinde kentimize gelmesi bizleri daha da mutlu edecektir” diye konuştu.

 

SGK Müdürü Süleyman Bilim’de Bakkallar Odası yöneticilerine nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, “Yeni SGK hizmet binamız tüm Tarsus halkına hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

Copyright © 1980 | tarsusekspres.com.tr
Tüm Hakları Saklıdır.