Mobil | Tarsus Ekspres

BAŞKAN SEÇER MÜSİAD GENEL KURULU GALASI'NA KATILDI

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Mersin Şubesi Olağan Genel Kurulu Galası’na katılarak iş insanlarıyla bir araya geldi.

Programda konuşan Başkan Seçer, Büyükşehir’in kente kazandırdığı yatırımlardan söz ederek, Metro Projesi’nin de kente değer katacak bir proje olduğunu vurguladı. Başkan Seçer, “Yerel yöneticiye ne kadar büyük kaynak aktarılırsa, uygun finansman bulursa, israf etmeden akıllı yatırımlar yaparsa, şehrini inanılmaz noktalara getirir. Biz şu anda bu noktadayız. Metro için destek istiyorum. Metro bu kente değer katacak bir projedir. Siyaset uğruna zaman yitirmeyelim. Mersin'in geleceğine dair bu yatırıma hepimiz katkı sunalım” dedi.

Mersin kent merkezinin yıllardır çözülemeyen imar sorununu çözdüklerini söyleyen Başkan Seçer, “20 yıldır çözemediğimiz merkezin imar sorununu çözdük. Mezitli’nin de Yenişehir’in de Toroslar’ın da çözdük. Derdimiz Mersin. Ortak paydamız Mersin. Biz daha fazla yatırım yapmak istiyoruz. Bu yatırımı Mersin daha yaşanabilir bir kent olsun, gelişen bir kent olsun, dünya kenti olsun, tanınsın diye yapmak istiyoruz. Merkezi hükümetin de buraya önemli katkılar yapması gerektiği zaten aşikâr” diye konuştu.

Büyükşehir Belediyesi’nin mali disiplininin çok sağlam olduğunu söyleyen Başkan Seçer konuşmasında yerel siyasetçilere de seslenerek “Siyaseten yapılan söylemler, siyaseten yaratılan kaos, gerginlik en büyük zararı kente veriyor” dedi

Copyright © 1980 | tarsusekspres.com.tr
Tüm Hakları Saklıdır.