Mobil | Tarsus Ekspres

YUSUF TIBIK, YENİCE BÖLGESİNDEKİ MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

CHP Tarsus Belediyesi Meclis üyesi ve Belediye  meclis üyesi a.adayı  iş insanı Yusuf Tıbık, Yenice bölgesinde bulunan muhtarlarla istişare toplantısında bir araya geldi.

Yenice’de bulunan Mavi-Beyaz restoranda gerçekleşen yemeğe 20’nin üzerinde muhtar ve CHP bölge delegeleri katıldı.Toplantıda söz alan bazı muhtarlar, verdiği hizmetlerden dolayı Mersin Büyükşehir ve Tarsus Belediyesi’ne teşekkürlerini iletirken, Yusuf Tıbık’ı yeni dönemde Mersin Büyükşehir Belediyesi meclis üyesi olarak görmek istediklerini belirttiler.

CHP’li Belediyelerin, özellikle Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin çok başarılı hizmetlere imza attığını ifade eden Yusuf Tıbık ise toplantıda yaptığı konuşmada, “2019 yerel seçimleri sonrasında partimizin adayları hem Mersin Büyükşehir Belediyesi’ni, hem de Tarsus Belediye Başkanlığını kazandılar. Bizlerde Meclis üyesi olarak göreve başladık.Bu geçen 4.5 yılı aşkın sürede hem Mersin Büyükşehir Belediyemiz, hem de Tarsus Belediyemiz gelen tüm talepleri karşılamaya çalıştılar ve hala devam eden işlerde mevcuttur” dedi.

Başkan Vahap Seçer’in çalışmalarıyla takdir toplandığını ifade eden Yusuf Tıbık, “Özellikle Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Vahap Seçer’in özverili çalışmaları, çalışkanlığı ve herkese eşit hizmet anlayışı ile büyük işler yapıldı. Hizmetler halen sürmektedir.

Değerli muhtarlarım…Emin olun önümüzde ki dönemde de elimizden gelenin fazlasıyla yapıp, çalışıp, birlikte güzel işler yapacağız. Bundan hiçbirinizin kuşkusu olmasın. Elbette eksiklerimiz olmuştur, yetişemediğimiz talepler olmuştur. Ancak emin olun bunların hepsini yapmaya çok gayret gösteriyoruz. Bize gelen tüm talepleri ivedilikle ilgili birimlere iletiyoruz.2024 yerel seçimlerine girerken ben tekrar Belediye Meclis üyeliği aday adaylığı başvurumu yaptım. Sizlerin de desteğiyle halkımıza hizmet etmeye devam edeceğimize gönülden inanıyorum.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Vahap Seçer’in tekrar göreve gelmesiyle birlikte mahallelerimizde sorun olmayacağından emin olabilirsiniz. Bu anlamda hepinizden başta sayın Başkanımız Vahap Seçer’e ve bizlere destek vermenizi diliyorum” şeklinde konuştu.

Copyright © 1980 | tarsusekspres.com.tr
Tüm Hakları Saklıdır.