Mobil | Tarsus Ekspres

SOYDAN VE TAT YARENLİK ESANFINI ZİYARET ETTİ,VATANDAŞLARLA BULUŞTU

Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Serdar Soydan,Cumhur İttifakı Tarsus Belediye Başkan Adayı Mahmut Tat ile birlikte Yarenlik esnafını ziyaret etti.

Soydan ve Tat’a Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili Dr. Levent Uysal, MHP  Tarsus İlçe Başkanı  Fatih Yıldırım, Ak Parti Tarsus İlçe Başkanı Abdurrahman Altınsucu, Mersin Ülkü Ocakları Başkanı Emre Celal Gül ve Tarsus Ülkü Ocakları Başkanı  Muhittin Can Külahlı eşlik etti.

Yerel seçimlere sayılı günler kala Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Serdar Soydan,Cumhur İttifakı Tarsus Belediye Başkan Adayı Mahmut Tat   seçim çalışmalarını sürdürüyor.Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Serdar Soydan, Cumhur İttifakı  Tarsus Belediye Başkan Adayı Mahmut Tat  esnaf ve vatandaşların içten karşılamalarından mutlu olduklarını  belirtti.Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Serdar Soydan, Cumhur İttifakı Tarsus Belediye Başkan Adayı Mahmut Tat   burada esnafla sohbet edip, bol kazançlar diledi. Soydan ve Tat , Esnafların ve vatandaşların ilgisiyle karşılaştı

Yarenlik Alanı ziyaretlerin ardından  Kaleburcu Mahallesi’ne geçen Soydan ve Tat, meydanı hınca hınç dolduran coşkulu kalabalığa hitap etti.Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Serdar Soydan, MHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Mahmut Tat    Kaleburcu  Mahallesi’nde düzenlenen ve miting havasında geçen halk toplantısında, 31 Mart’ta yapılacak seçimlerde seçmenlerden destek istediler.

Cumhur İttifakı Tarsus Belediye Başkan adayı Mahmut Tat,’’Sizden bir şey istiyorum. Önümüzde 31 martta Belediye başkanları ve meclis üyeleri seçilecek. İşte bu seçimle birlikte ifadelerimle birlikte, hemşehriniz olduğum için değil, beni sevdiğiniz için değil, eğer bu sebelerden dolayı oy verecekseniz,vermeyin! Ben sizlerden inanarak destek vermenizi, oy vermenizi istiyorum. Bana herşeyi sorabilirsniz, bana sorduğunuz soruların haricinde  bir de kendinize birşeyler sormanızı istiyorum.Adaylara  bakacaksınız Tarsus’un sahibi sizlersiniz. Bu toprakların sahibi sizlersiniz .Sizler bu topraklarda yaşadığınız için her biriniz adına genel bütçeden paralar geliyor. Belediye bütçesini oluşturan paralar sizin paralarınız. Adaylara bakıp,siz de kendinize soracaksınız. Acaba  ben bu adaylardan hangisine oy verirsem, Tarsus’a sahip çıkar, bizlere sahip çıkar. Tarsus’u daha iyi yönetir diye  birde kendinize sormanızı istiyorum.’’

Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı  Serdar Soydan, Cumhur İttifakı  Tarsus Belediye Başkan Adayı Mahmut Tat’a, MHP  Tarsus İlçe Başkanı   Fatih Yıldırım, Mersin Ülkü Ocakları Başkanı  Emre Celal Gül, Tarsus Ülkü Ocakları Başkanı Muhittin Can Külahlı, Önceki Dönem Mersin Milletvekili  Baki Şimşek ve Önceki Dönem Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can ‘da eşilk etti.

 

Copyright © 1980 | tarsusekspres.com.tr
Tüm Hakları Saklıdır.