Mobil | Tarsus Ekspres

CHP Mersin Milletvekili Aday Adayı Necmettin İnandıoğlu

CHP Mersin Milletvekili Aday adayı Necmeddin İnandıoğlu, bu ülkenin CHP'ye ihtiyacı olduğunu söyledi.

CHP Mersin Milletvekili Aday adayı Necmeddin İnandıoğlu, bu ülkenin CHP’ye ihtiyacı olduğunu söyledi.

İnandıoğlu, Has Bahçe’de düzenlediği basın toplantısında dün olduğu gibi, yarınlarda da bu ülkenin sigortasının CHP olduğunu belirterek,‘’13 yıldır sıkıntı içinde yaşayan halkımızı, bu sıkıntılarından arındırmak ve mutlu yarınlarda onlarla beraber olmak için, Cumhuriyet Halk Partisi’nden Mersin Milletvekilliği’ne aday adayı olmuş bulunuyorum. 2015 Haziranın da yapılacak olan seçimlerde, CHP’nin iktidara gelmesi için de tüm halkımızdan destek bekliyorum.’’dedi.‘’Milletvekilliği adaylığı sıralamasında olsam da, olamasam da adaymış gibi çalışarak partime destek isteyeceğime de söz veriyorum.’’diyen İnandıoğlu, sözlerine şöyle devam etti:

‘’Bu ülkenin CHP kadrolarına ihtiyacı vardır.  Diktatör bir yönetimden sıyrılıp, daha demokratik, daha özgürlükçü ve yaşanılabilir yarınlar inşa eden bir yönetim isteyenlerin de CHP’yi destekleyeceğine inancım tamdır. Yaklaşık 13 yıldır, ülkemiz kötü yönetilmektedir. İnsanlarımız mutsuz ve huzursuzdur. AKP hükümeti, kendinden beklenen hizmeti yapamamıştır. Halkımız hayal kırıklığına uğramıştır. Devlet kurumlarının birçoğu özelleştirilmiş, on binlerce vatandaşımız işsiz kalmış ve devletimiz zarara uğratılmıştır. Vatandaşlarımızın büyük bir bölümü açlık ve sefalet içerisinde yaşamaktadır. Zengin ve ferah yaşam süren kesimler ise, AKP’ye yakın olan kesimlerdir. Güzel Türkiyemiz’de, uzun zamandan beri kaos yaşanmaktadır. Vatandaşlarımız, yarınlarından endişelidir. Hukuk iflas etmiştir.Yasaklar çoğaldı, yoksulluk çoğaldı ve yolsuzluklar da aldı başını gitti! Ve ortada hiçbir mücadele de yoktur! Tüm bunlara rağmen, hiçbir yurttaşımızın umutsuzluğa düşmesini istemiyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi var olduğu sürece, yapılan tüm haksızlıklara baş kaldırılacak ve vatandaşlarımızın hakları aranacaktır.

Bu arada kendimden söz edeyim; evli ve iki çocuk babasıyım. Anadolu Gübre Fabrikası yönetim kurulu başkanıyım. Tarsusluyum. Annem kargılı köyünden olup, babam da Cumhuriyet mahallesindendir.’’

 

Copyright © 1980 | tarsusekspres.com.tr
Tüm Hakları Saklıdır.