Mobil | Tarsus Ekspres

NADİR UYAR

Tarsus'ta Uysan Makina Sanayi'nin sahibidir Nadir Uyar. Kendisi mesleğini çok seven bir kişidir. Atılımcıdır, yenilikçidir. Belki de Tarsus'ta merhum Abdurrahman ustadan sonra ilaç makinalarını üreten firmadır. Yıllardır bölgemiz ve ülkemiz çiftçilerine hizmet eden bir firmadır.

Tarsus’ta Uysan Makina Sanayi’nin sahibidir Nadir Uyar.

Kendisi  mesleğini çok seven bir kişidir. Atılımcıdır, yenilikçidir. Belki de Tarsus’ta  merhum Abdurrahman ustadan sonra ilaç makinalarını üreten firmadır. Yıllardır bölgemiz ve ülkemiz çiftçilerine hizmet eden bir firmadır. Çocukları ile birlikte çalışan, hele bilhassa oğulları Mehmet Uyar ile Serkan Uyar  atölyenin candamarıdır.

Kendilerinden ve ürünlerinden çiftçi de memnundur. Çünkü kaliteli bir ürünler meydana getirmektedir. Kendisi ve ekibi sürekli teknolojiyi takip edip yenilikler yapıyor. Baba Nadir bey ve oğulları  adeta tırnaklarıyla çalışarak başarılı olmak için çalışıyor. Eskiden tarımsal ilaçlama aletlerini başka memleketlerde görür ve alırdık. Ama artık Nadir Uyar gibi imalatçılar kenimizde çoğaldı. Tarsus çiftçisinin de, esnafının da birbirine sahp çıkmasını diliyoruz.

Dışarının malını tercih etmektense, kendi öz Tarsus’umuzun malını tercih edin diyoruz.

Nadir bey  çalışmaktan vakit  bulunca Aladağ köyüne gider buradaki bahçesinde limon yetiştirir. Yine tarımsal anlamda da katkısı vardı. Bu ürünleri Ürgüp Göremeye gönderir, orada soğuk hava depolarına koydurur ve zamanı gelince değerlendirir.

Hani derler ya?

“Allah, çalışana verir”

Bizim Nadir ustada öyle. Kendisini 1965’li yıllardan beri tanırım ve severim.  Yıllar ne kadar çabuk ve hızlı gelip geçti. Nadir Uyar ve evlatlarını canı gönülden kutluyor, başarılarının devamını diliyorum.

Allah’tan sağlık ve mutluluklar diliyorum.

Copyright © 1980 | tarsusekspres.com.tr
Tüm Hakları Saklıdır.