Mobil | Tarsus Ekspres

Tüm Emekder Tarsus Şubesi 1 Yaşında

Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Tarsus şubesinin birinci kuruluş yıldönümü bir etkinlikle kutlandı.

Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Tarsus şubesinin birinci kuruluş yıldönümü bir etkinlikle kutlandı.

Şubede düzenlenen etkinliğe Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Genel başkanı Satılmış Çalışkan,Tarsus Belediye başkan vekili Ali Şimşek,Belediye meclis üyesi Dr.Mehmet Yunus Seven, Mersin Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Daire Başkanlığı Tarsus Koordinasyon Şube müdürü Mehmet Eren,Tarsus Esnaf Kefalet Kooperatifi başkanı Mahmut Şahin,Tarsus Madeni sanatkarlar odası  Başkanı Kaplan Kiltaş ve çok sayıda emekli katıldı.

Dernek  başkanı  Mehmet Bülent Gözener “Derneğimizin Tarsus şubesi olarak kuruluşumuzun 1. Yıldönümünü kutluyoruz. Genel başkanımız sayın Satılmış Çalışkan ve genel mali sekreterimiz  Ali Selçuk ile diğer şubelerimizden gelen misafirlerimiz bizlere güç verdiler. Tarsus Şubesi olarak kuruluşumuzun 1. Yılını tamamladık. İkinci yılımıza adım atarken kısa sürede üye sayımızı 4 bine çıkardık.  Bu yıl sonuna kadar bu rakam 5 bini geçecektir. Bugüne kadar bizlere destek olan  başta Tarsus eski belediye başkanımız, şimdiki Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Burhanettin Kocamaz’a ve Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can’a teşekkür ediyorum. Kuruluşumuzdan bugüne gerçekten bizlere çok büyük destekleri oldu. Yine şehrimizdeki  birçok kurum ve kuruluş bizlere destek verdi. Emeklilerin ne kadar zor durumda olduğunu bilen biri olarak, emeklilere yeni haklar kazandırmak için genel merkezimizle birlikte uyum içinde çalışıyoruz. Bugünde bizleri burada yalnız bırakmadığı için genel başkanımıza ve yöneticilerimize, siz değerli emekli kardeşlerime ve davetlilere teşekkür ediyorum. Emeklilerin ev sahibi olabilmeleri için TOKİ Daire başkanlığı ile yaptığımız görüşmeler sürüyor. Amacımız devletin sunduğu immkanlarla emeklilerimizin 240 ay vadeyle yani 20 yılda konut sahibi olmalarını sağlamaktır.” dedi.

Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği genel başkanı Satılmış Çalışkan da, Tarsus şubesinin çalışmalarını takdirle takip ettiklerini ifade ederek “Tarsus Şube başkanımız Bülent Gözener kardeşimiz emeklinin halinden çok iyi anlayan ve içinizden biri. Bizlerde Ankara’da sizlerin sesi olarak yeni haklar kazanabilmek için gecemizi gündüzümüze katıyoruz” diye konuştu.

 

Ardından Tarsus Belediye Başkan  Şevket Can’ın  teşekkür plaketini başkan vekili Ali Şimşek ve Mersin Büyükşehir belediye başkanı Burhanettin Kocamaz’ın teşekkür plaketini  Mersin Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Daire Başkanlığı Tarsus Koordinasyon Şube müdürü Mehmet Eren  aldı.

 

 

Copyright © 1980 | tarsusekspres.com.tr
Tüm Hakları Saklıdır.