Mobil | Tarsus Ekspres

Ziraat Odası Başkanı Avcı, “17 günlük kapanma çiftçimizi, üreticimizi olumsuz etkiledi”

Başkan Veyis Avcı, Koronavirüs salgını dolayısıyla 17 günlük kapanma neticesinde semt pazarlarının kapalı olmasının da halkımızın ve tüketicilerimizin günlük taze satılan sebze ve meyve yemelerinden mahrum ettiğini söyledi

Tarsus Ziraat Odası Başkanı  ve Mersin İli Ziraat Odaları  Koordinasyon Kurulu Başkanı Veyis Avcı,  “17 günlük kapanma  çiftçimizi, üreticimizi olumsuz etkiledi” dedi.

Avcı, Koronavirüs salgını dolayısıyla 17 günlük kapanma neticesinde semt pazarlarının kapalı olmasının da halkımızın ve tüketicilerimizin günlük taze satılan sebze ve meyve yemelerinden mahrum ettiğini söyledi..

Başkan Veyis Avcı konuşmasında “bu kapanmada Üreticilerimizin Mersin ve Tarsus halinde malları satılmaz oldu. Tarsuslu üreticilerimizin ürettiği fasulye, patlıcan , salatalık,  domates,  biber,  araka gibi ürünlerin elinde kalması çiftçilerimizi zor duruma düşürmüştür. Ayrıca Silifke de çilek üreticisi perişan oldu . Aydıncık’ta Salatalık üreticileri de seralarını sökmeye başladı “ diyen Başkan Avcı yetkililerden üreticilerin mağduriyetinin giderilmesi konusunda destek beklediklerini ifade etti..

Copyright © 1980 | tarsusekspres.com.tr
Tüm Hakları Saklıdır.