Mobil | Tarsus Ekspres

“USTA HER ZAMAN USTADIR”

HALİM ŞEKEROĞLU, EN NEFİS BAKLAVA VE CEZERYESİ İLE YENİ YILA AĞIZ TADIYLA GİRMENİZ İÇİN HAZIR

Babadan Gelen Bir Tarih, en az seksen yıldır dimdik ayakta duran, Şeker oğlu cezerye nefis ürünleri ile yeni yıl öncesi ağızlarını tatlandırmaya hazır.

Daha önceki yıllarda özellikle nefis cezeryesi ile  Cezerye Yarışmalarında Altın Madalya Alan ,Cezerye Ustası Halim Şekeroğlu, hizmetlerini Tarsus İşgem 1’de sürdürüyor.

Temiz, hijyenik  üretim tesisi ile nefis cevizli Tarsus baklavası ve  cezeryesini yeniden imal etmeye başlayan Halim Usta, “Usta her zaman ustadır” sözünü isbatlarcasına  hünerlerini yeniden sergilemeye başladı.

1946 yılından günümüze geleneksel Tarsus lezzetlerini hemşehrilerimizin ve halkımızın damak zevkine sunan Şekeroğlu, dededen toruna cezeryede marka olduğunu isbatladı.

Halim Şekeroğlu yeni yıl öncesi yine nefis ürünler hazırladı.

Cezerye, Cevizli Tarsus Baklavası, Mamül, kahve, kerebiç, fıstık ezmesi, doğal organik kefir gibi ürünleri damak zevkine sunan Halim Şekeroğlu “Tüm ürünlerimizi temiz ve hijyenik  imalathanemizde sizler için hazırlıyoruz. Yöresel lezzetleri dün olduğu gibi bugünde, yarında sizlerin damak zevkinize sunuyoruz. yeni yıla girerken sevdiklerinize ve ailenize en güzel hediye Tarsus Baklavası ve cezeryedir” dedi.

Bilgi ve sipariş için tel.0532 4238861 Tarsus

 

 

 

Copyright © 1980 | tarsusekspres.com.tr
Tüm Hakları Saklıdır.