Mobil | Tarsus Ekspres

Tarsus Kasaplar Odası'nda Başkan Uçak güven tazeledi

Tarsus Kasaplar Odası’nın Olağan Kongresi yapıladı. Mevcut başkan Nail Uçak güven tazeledi.

Tarsus Ticaret ve Sanayi odası’nda gerçekleştirilen genel kurulda  Divan Başkanlığına Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer, divan heyetine ise Cumali Taş, Duran Şen, Muzaffer Kaya ve Teyfik Şeker getirildi.

Saygı duruşu ve istiklal marşımızın okunması sonrası geçmiş dönem, çalışma, hesap ve denetim kurulu raporları Birlik Genel Sekreteri Cevdet Tekbaş tarafından okundu. Okunan raporlar yönetim ve denetim kurulunun ibrası ile birlikte oybirliğiyle kabul edildi. Gelecek dönem çalışma raporu ile tahmini bütçe de okunarak oy birliğiyle kabul edildi. Daha sonra Divan Başkanı ve Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer esnaf ve sanatkarlarla ilgili son dönemlerde yaşanan gelişmelerle ilgili bilgi paylaşımında bulunuldu.

Gündem maddelerinin sona ermesi sonrası plaket törenine geçildi. Oda Başkanı Nail Ucak, odanın kuruluşundan bugüne kadar desteklerinden dolayı Yusuf Çolak, Kasım Ali Dal, Ali Özdemir’e plaket taktim etti.

Nail Uçak ve Hüseyin Öztalas’ın listelerinin yarıştığı genel kurulda  Nail Uçak 138, Hüseyin Öztalas 91 oy aldı. 1 oyda geçersiz sayıldı.

Nail Uçak Başkanlığındaki Tarsus Kasaplar Odası yöentimi  Mutlu Ünal, Tevfik Şeker, Muzaffer Kaya, Sabri Kanbal, Mürsel Önal, Ferhunde Yıldırım’’dan oluştu.

 Sami Şefik, Abdullah Şimşek, Malik Çopur denetim kuruluna getirilen isimler oldu.

Genel kurula Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer, Tarsus Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Duran Şen, Mersin Kahveciler Esnaf Odası Başkanı Nihat Dağdelen, Tarsus Kahveciler ve Eğlence Yerleri Odası Başkanı Halil Şekerci, Tarsus Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Kaplan Kiltaş, Tarsus Fotoğrafçılar Odası Başkanı Cumali Taş, Tarsus Marangozlar ve Mobilyacılar Odası Başkanı Doğan Kocabaş, Tarsus Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Alper Deniz, Tarsus Yeni Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Bektaş Aslan, Tarsus Belediye Meclis Üyesi Aydın Polat ile siyasi parti temsilcileri, dernek başkanları ve oda üyeleri katıldı

Copyright © 1980 | tarsusekspres.com.tr
Tüm Hakları Saklıdır.