Mobil | Tarsus Ekspres

TARSUS'TA 19 MAYIS COŞKUSU: MANUŞ BABA KONSERİYLE TAÇLANDI

Tarsus Belediyesi 19 Mayıs kutlamaları kapsamında Tarsusluları Manuş Baba ile buluşturdu.  7’den 70’e 19 Mayıs coşkusu doyasıya yaşandı. Binlerce kişinin eşlik ettiği konser alanlara sığmadı.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Tarsus Belediyesi ve Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen Manuş Baba konseri dinleyicilerden tam not aldı. Konser öncesi DJ- Umut Kılıç performansını sergiledi. Ardından Tarsuslu genç müzik grubu Refresh Band’ın sahnesiyle taçlandı. Tarsus Belediye Başkan Yardımcısı Ali Uyan ve Muzaffer Akkılınç, DJ Umut Kılıç ve Refresh Band’a teşekkür ederek çiçeklerini takdim etti.

Cumhuriyet Meydanı’nı dolduran binlerce Tarsuslu, Manuş Baba ile hep bir ağızdan şarkılar söyleyerek bu coşkuyu yaşadı. Memleketlileri ile bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Manuş Bana unutulmaz bir performansa imza attı.

“TARSUS’TA OLMAK ÇOK HEYECAN VERİCİ”

 Aslen Tarsuslu olan ve heyecanını dile getiren Sanatçı Manuş Baba “Tarsus’ta olmak çok heyecan verici. Burada büyümenin, burada doğmanın heyecanı aslında. Ayrıca 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda böyle özel bir günde burada olmak bizim için fazlasıyla güzel. Tarsuslu olmanın anlamı daha da yükseliyor benim için. Emeği geçen bütün dostlara, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımıza, Tarsus Belediye Başkanımıza, hepsine teşekkür ederim.” ifadelerine yer verdi.

“7 GÜN 24 YAŞAYAN TARSUS’LA YOLA DEVAM EDECEĞİZ”

Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, 19 Mayıs coşkusunu kutlayarak, “Bu güzel kalabalıkta Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e Tarsus’tan selam olsun. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımızla birlikte, Tarsuslu Manuş Baba’yı siz kıymetli Tarsus halkı ile bir araya getirdik.  19 Mayıs coşkusunu hep birlikte yaşadık. Bundan sonra hiç merak etmeyin. 7/24 yaşayan, festivalleriyle, kültürüyle, tarihiyle konuşulan özgürlükçü bir kent olan Tarsus’la yola devam edeceğiz. Sizleri her zaman sanatla, kültürle nice etkinliklerimizle buluşturacağız.” dedi.

“MANUŞ BABA’NIN ŞARKILARINI ÇOK SEVEREK DİNLİYORUM”

Konseri çok beğendiğini ifade eden bir vatandaş,  “Manuş Baba’nın şarkılarını çok severek dinliyorum, sürekli de gelmesini diliyorum.” diyerek teşekkürlerini iletti.

“ALİ BAŞKAN’A VE VAHAP BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ”

Sanatçıyı severek dinlediğini kaydeden bir diğer vatandaş “Konser harikaydı, ben çok beğendim. Manuş Baba’yı zaten çok severek dinliyordum. Bugün Tarsus’u şenlendirdi. Ali Başkan’a ve Vahap Başkanımıza teşekkür ederiz.” şeklinde konuştu.

“İKİ BAŞKANIMIZA DA TEŞEKKÜR EDERİZ”

Tarsus’a yapılan bu konserin devamını dileyen bir başka vatandaş, “Konserimiz çok güzel. Tarsus’a böyle bir konser verdikleri için iki başkanımıza da teşekkür ederiz.” dedi.

Copyright © 1980 | tarsusekspres.com.tr
Tüm Hakları Saklıdır.