Mobil | Tarsus Ekspres

KOLUMAN'A İHRACAT ÖDÜLÜ

Koluman Otomotiv olarak yeniliklere ve gelişime olan tutkumuzdan aldığımız güçle her yıl güncellediğimiz hedeflerimize erişmek için ihracat alanında gerçekleştirdiğimiz başarıların haklı gururunu yaşıyoruz.

Sektördeki güçlü adımlarımızı, Uludağ Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği (OİB)'nin 2023 yılında en fazla ihracat başarısı gösteren firmaları ödüllendirdiği "İhracatın Şampiyonları Ödülleri'nde kazandığımız gümüş ödül ile taçlandırıyoruz.

Türkiye ekonomisinin ilk çeyrekteki büyümesine net ihracatın 1.6, ihracatın ise 0.9 puan katkı verdiğini belirten TİM Başkanı Mustafa Gültepe: “Genel Ticaret Sistemi (GTS) kayıtlarına göre, Mayısta 24,1 milyar dolarla tüm zamanların aylık ihracat rekorunu kırdık. Sektörler özelinde baktığımızda otomotiv 3,2 milyar dolarla yine ilk sırada yer alıyor.” dedi. Koluman olarak ülke ekonomisine yapılan bu değerli katkının önemli bir parçası olmaktan gurur duyuyoruz.

İhracat Genel Müdürü Mehmet Ali Kılıçkaya, Taşıt Araçları Tedarik Sanayicileri Derneği Başkanı Albert Saydam, TİM Başkan Vekili ve İstanbul Kimyevi Maddeler ve Mamuller İhracatçıları Birliği Başkanı Adil Pelister, İstanbul Ticaret Odası Başkanı Şekip Avdagiç ve otomotiv firmalarının üst düzey yöneticilerinin katıldığı ödül töreni gerçekleşti. İş Geliştirme ve Strateji Başkanımız Dr. Önder Ege'nin teslim aldığı ödülümüzü, başarılarımızda pay sahibi olan tüm Koluman ailesine ithaf ediyoruz.

Ödülü teslim alan sayın Dr. Önder Ege, "Emek ve çabamızın karşılık görmesi çok güzel ama ödüller ile daha da büyüme yolunda adımlar atıyoruz. 2024'de hem ülkemiz hem de şirketimiz adına yeni rekorların geleceğini biliyorum. Tüm paydaşlarımıza teşekkür ediyoruz" dedi.

Copyright © 1980 | tarsusekspres.com.tr
Tüm Hakları Saklıdır.